Skip to main content

Nordens digitala samhällsbyggare

Amedia - with 2.2 million daily readers and +100 local newspapers

Swedish Public Employment Service - Continuously improving the employment ratio

Swedish Tax Agency - "Together with others we digitize Sweden"

Scania - data driven through APIs

Utvalda videor

IT företaget för er digitala transformation

Vi lever i en digital värld som ständigt utvecklas, så även kundernas förväntningar på att företag ska möta denna utveckling. Som ledande IT företag i Norden, har vi hjälpt våra kunder med digital innovation och transformation under nästan tre decennier, med målet att genom våra tjänster få våra dem att möta sina digitala mål.

Vad menas egentligen med digital transformation? Det är mer än ett trendigt ord. En digital transformation är resan från en icke digital process till att bli digital. Det kan också syfta på att byta ut eller uppgradera befintliga digitala processer till nyare och mer moderna. Målet med en digital transformation är att öka effektiviteten och därmed även värdet inom en organisation. Transformationen är därmed avgörande för en verksamhet, för att kunna konkurrera med andra organisationer och möta kundernas digitala krav och förväntningar. 

Vi på Redpill Linpro är ledande leverantör av Open Source i Norden, och har alltid ett stort fokus på öppenhet. Vi är experter inom områden som DevOps, Cloud, API & integration och utvecklingstjänster. Vi erbjuder tjänster för digital innovation och transformation inom JavaAlfresco, Formtek, MuleSoft, OnlyOffice, PostgreSQL, Red Hat software, Salesforce, Varnish software, AWSWSO2 och många fler. Här kan du läsa mer om våra produkter på engelska!
 

Digital innovation - våra lösningar och tjänster

Vi erbjuder IT lösningar inom områden som API, IT automation, DevOps, Cloud, IT infrastruktur, utvecklingstjänster och mycket mer! Inom vårt erbjudande för API hittar du tjänster rörande integration, implementation, förvaltning och strategi. Vi är med dig från start till mål. Inom segmentet för Cloud erbjuder vi lösningar för arkitektur, implementation, infrastruktur, integration, förvaltning, migration och strategi. Vi arbetar nära våra kunder, och våra kunniga konsulter finns tillgängliga 24/7. Inom segmentet DevOps förbättrar vi det dagliga livet, prestanda, utfall och intjäningsförmågan hos våra kunder, det handlar om att förändra kultur och att bygga lättrörliga organisationer.

Strategi för den digitala transformationen

En digital transformationsstrategi är en handlingsplan för hur er organisation kan använda digitala lösningar för att uppnå digitala förbättringar inom verksamheten. Det kan handla om att effektivisera befintliga processer, eller skapa nya processer och möjligheter för att effektivisera arbetet. Företag måste anpassa sig till sina kunders digitala vanor. Vi på Redpill Linpro hjälper er att definiera vad er organisation behöver för att möta det digitala behovet, och att sätta upp en strategi för hur vi ska uppnå den digitala transformation som ni strävar efter. 
 

Senaste nyheterna

Andra nyhetsbrevet 2024

I februari har vi uppmärksammat "Free Open Source Software Month", visste du om att detta är ett ämne som firats över världen? I detta nyhetsbrev kan du lära dig mer om hur du kan bidar även om du inte jobbar som utvecklare.

> Läs mer

Nytt säkerhetsbolag

Det nya bolaget Redpill Linpro Cyber Security kommer att fokusera på, som namnet antyder, säkerhet och leverera rådgivning samt säkerhetslösningar.

> Läs mer

Fördjupat samarbete med Skatteverket

Nytt avtal med Skatteverket avseende digital innovation och utveckling inom området API och integration

> Läs mer

Eventkalender

Här hittar du alla event som vi deltar på eller anordnar själva.

> Läs mer

Vi hjälper våra kunder att bygga IT-grunden för deras digitala transformation

CSR och ESG

Om varför det är viktigt att agera på ett hållbart sätt och att dela resurser.

Resurser

Här kan du ladda ner rapporter, poddar, e-böcker, white papers och mer.

Kunder

Ta reda på vad våra kunder tycker om sina digitala transformationsprojekt.